Protectia datelor personale

NOTIFICARE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Institutul de Formare Profesionala are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: educatiei si cultura (scrierea Certificatelor de participare si absolvire a activitatilor educationale alese de Dvs).

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare scrierii Certificatelor de participare si absolvire a activitatilor educationale alese de Dvs). Refuzul dvs. determina neobtinerea Certificatelor de participare si absolvire a activitatilor educationale ati participat Dvs.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorului destinatar: ANFP - Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Institutul de Formare Profesionala?

DA NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Institutul de Formare Profesionala, Timisoara, Str. Aries, nr. 19, fax: 0356-818038, e-mail: office@traininginstitute.eu. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.